fbpx
28/09/2022

El cura chulazo (fan del crossfit) que revoluciona Instagram

29 agosto, 2019

Hola, hermanos, os presentamos a Oskar Arngården, un sacerdote luterano sueco de 35 años; pero, cuidado, no es un cura cualquiera. Es el cura chulazo del momento. Ojos magnéticos, pectorales esculpidos y bíceps explosivos… En poco tiempo se ha convertido en una verdadera estrella sexy de Instagram. Su perfil cuenta con más de 24 mil seguidores: todo gracias a su pasión por el deporte. Sí, porque Oskar practica crossfit diariamente y documenta todo su entrenamiento con fotos y vídeos.

En estos días se ha vuelto viral en Italia, y en particular entre las páginas LGTBI. Tanto es así que se rumorea que se ha convertido en un verdadero ícono gay.

En su perfil de Instagram, los vídeos de su entrenamiento se alternan con fotografías de lugares sagrados y cruces. Una mezcla ganadora que ha cautivado a a sus seguidores, y que ha vuelto loco a Instagram.

View this post on Instagram

Människor hetsar efter prestationer för att vi lärt oss att det är i våra framgångar som vårt värde ligger. Längtan efter att bli accepterad och älskad uppfylls genom att lyckas och vara lyckad. Och idealet som satts upp kan vi aldrig uppnå – så tolkar jag mycket av vår samtid – Som präst kommer den fantastiska uppgiften att få berätta för människor att: Du är redan accepterad! Du är redan älskad!… Oavsett vad du presterar har du redan ett okränkbart värde❤️. I kyrkan kallar vi det ”nåd”. Kan vi vila i den verkligheten så är vi ett stort steg närmare att fylla vår inre längtan med något som kan uppnås. — Lukasevangeliet 12:6-7 ”Säljs inte fem sparvar för två kopparslantar? Men ingen av dem är glömd av Gud. Och till och med hårstråna på ert huvud är räknade. Var inte rädda, ni är mer värda än aldrig så många sparvar.” — Du är värdefull! Och inget kan få dig att inte vara det #svenskakyrkan #nåd #grace

A post shared by Oskar (@crossfitpriest) on

https://www.instagram.com/p/BnmRdA0Ab76/?utm_source=ig_web_copy_link

x

Shangay

Toda la actualidad LGTB + Cultura + Sexy + Ocio. Contenidos exclusivos cada semana en tu correo.